Støt lokalsporten

Vær med til at gøre en forskel – støt lokalsporten! Karlslunde Tri er en lille klub, der primært drives af frivillige kræfter og derfor søger vi pt. sponsorer, der kan give os mulighed for at arrangere flere stævner og sociale arrangementer, vedligeholde vores faciliteter samt tiltrække nye medlemmer.

Karlslunde Tri har lidt over 200 medlemmer, hvoraf de fleste er fra lokalsamfundet. Det er en social klub for alle med lyst til at dyrke triatlon – nybegyndere som mere erfarne. Almindelige motionister som konkurrencemennesker. Det vigtigste i klubben er fællesskabet, samt de individuelle resultater vi opnår. Blandt andet gennem fælles træning og erfaring.

Vi afholder 2 lokale stævner årligt og deltager desuden i en række øvrige stævner. Derudover afholder vi også forskellige sociale arrangementer som f.eks. “pastaparty”, foredrag og klubfest.

I forbindelse med sponsorater kan vi tilbyde en række forskellige løsninger, men er også modtagelige overfor forslag til andre former for sponsorater.

Vil du vide mere om klubben og om at være sponsor for Karlslunde Tri kan du hente yderligere information herunder

Har du spørgsmål omkring sponsorater?

Kontakt Mikkel Askvig på enten email eller tlf:
E-mail: mikkel@askvig.dk
Tlf: 60378188